Anlık Bildirim

Nokia tablet pazarına geri dönüyor: Nokia T20'nin çıkışı yaklaştı

HMD Global, lisansını elinde bulundurduğu Nokia markası altında bir tablet çıkarmaya hazırlanıyor. Nokia T20 adlı model Çin Kalite Belgelendirme Merkezi tarafından onaylandı.

Nokia T20 tabletin çıkışı için geri sayım başladı Tam Boyutta Gör

Nokia, tarihi boyunca N1 ve Lumia 2520 olmak üzere sadece iki tablet piyasaya sürdü. HMD Global, markanın lisans hakkını satın aldıktan sonra tablet kısmını tamamen unutmuş gibiydi. Ancak bu durum yakında değişecek.

Son sızıntılar, HMD Global'in yakında T20 olarak adlandırılan yeni bir tablet çıkaracağını gösteriyor. Söz konusu cihaz daha önce BAE ve Birleşik Krallık'taki elektronik mağazalarının sitelerinde TA-1392 ve TA-1397 model numaralarıyla listelenmişti.

Nokia T20 tabletin çıkışı için geri sayım başladı

Şimdi ise yukarıda bahsi geçen tabletler başka bir TA-1394 varyantı ile birlikte Çin Kalite Belgelendirme Merkezi (CQC) tarafından onaylandı. Bu da bize cihazın çok yakında satışa sunulacağına dair önemli bir ipucu veriyor.

Muhtemel fiyatı da belli oldu

Nokia T20'nin 10W hızlı şarjı destekleyeceğini ve Mali-G52 GPU içeren bir Unisoc işlemciyle donatılacağını biliyoruz. Unisoc T618 veya Unisoc T700 olabilir. Ayrıca tablet 10.36 inç ekran, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile gelecek.

Nokia T20 tabletin çıkışı için geri sayım başladı Tam Boyutta Gör

Cihazın kutudan Android 11 işletim sistemi yüklü şekilde çıkacağı belirtiliyor. Nokia T20'nin Wi-Fi versiyonu 255 dolar, 4G/LTE destekli modeli ise 280 dolar fiyat etiketiyle satılacak. Son olarak sadece mavi renkte sunulma ihtimalinin olduğunu da ekleyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6849 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tablet, Nokia T20 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim