Anlık Bildirim

nVentiv Prometeia Mach 2 ST ve GT versiyonları çıkıyor

Buzdolabı sistemi ile soğutma dünyanın en iyi soğutma sistemi olmaya devam ederken en ünlü ve en çok pazar payına sahip nVentiv firması iki farklı versiyon ile tekrar kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Hala Mach II adı korunmuş zira ana hatları korunurken GT modeli üzerinde ince ayar çekilmiş ama bu ince ayar o kadar iyi ki işlemci çalışmazken sistemi -50 °C yerine -65 °C'da açabiliyor. Bunun dışında boot öncesi soğutma için geçen zaman kısalırken boot ettiği sıcaklık dahada düşürülmüş.

nVentiv bu çıkartığı iki harfli modelleme sistemi ile ST'yide özelliklerinin bazıları eklenmemiş ve fiyatıda hesaplı bir ürün olarak tanıtıyor ki yarı fiyatı ile GT'den çok daha mantıklı bir seçim. Ancak ST modeli GT gibi ince ayar çekemediğinden eski düz Mach II ile aynı teknik özelliklere sahipken USB portu ile bağlanma, LCD ön ekran gibi lükslerden arındırılmış. ST'nin fiyatı 580$ iken GT'nin fiyatı 970$ civarı.


Bu modellerin performansları hakkında bilgi vermek gerekirse Mach II'de bir Athlon XP-M 2500+ Mobil bir işlemciyi 3 Ghz civarında çalıştırabilme ihtimalini yüksek bunun dışında Athlon 64'leri 2.7 Ghz'de yapılabiliyor. Yeni çıkan GT modeli için ise Cebit'te 5 Ghz'de çalışan bir 3.2E yani Prescott bir işlemci tanıtıldı. Bu işlemci için uygulanan ısı -40 °C iken işlemci yüzeyi -20 °C'da idi. Daha önceki nVentiv hakkında haberlerimiz için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim