Anlık Bildirim

OnePlus 9RT modeli 600Hz dokunmatik tarama ve özel soğutma sistemi ile geliyor

OnePlus 9RT akıllı telefon modeli 600Hz dokunmatik örnekleme hızı sayesinde oyuncular için avantaj sağlayacak. Ayrıca verimli bir soğutma sistemine de sahip.

OnePlus 9RT geliyor Tam Boyutta Gör

OnePlus markasının biraz daha oyuncu odaklı olarak hazırladığı OnePlus 9RT akıllı telefon modelinin tanıtım tarihi yaklaştıkça özellikleri de belirginleşmeye başladı. Bunlar arasında dokunmatik hızı ve soğutma sistemi var. 

OnePlus 9RT neler sunacak?

OnePlus 9RT akıllı telefon modelinde 6.55 inçlik Samsung E4 AMOLED ekran olması bekleniyor. Snapdragon 888 yonga seti ile amiral gemisi seviyesinde bir performans sunabilecek. 

Akıllı telefon OnePlus eSpor takımı ile birlikte geliştirilmiş. 600Hz dokunmatik tazeleme hızı tıklamalarda gecikmeleri yüzde 57, sürüklemelerde gecikmeleri yüzde 47 azaltıyor. Böylece çok daha hassas bir oyun deneyimi ortaya çıkıyor. 

Diğer bir ayrıntı ise grafite ile güçlendirilmiş soğutma sistemi. Bu sayede OnePlus 9R modeline göre yüzde 20 daha iyi soğutma performansı sağlanıyor. Yine yazılım ile ekstra 7GB RAM bellek de kazanılabiliyor. OnePlus 9RT modeli 13 Ekim tarihinde tanıtılacak.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim