Anlık Bildirim

OnePlus 9 RT'nin yüksek kaliteli görüntüleri yayınlandı

Önümüzdeki hafta resmiyet kazanacak OnePlus 9 RT'nin tasarımını açığa çıkaran basın görselleri internete düştü. İşte akıllı telefonla ilgili bilinen tüm detaylar.

OnePlus 9 RT'nin görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

OnePlus merakla beklenen yeni akıllı telefonunu 13 Ekim'de düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak. OnePlus 9 RT adı altında piyasaya sürülecek cihazın yüksek kaliteli basın görselleri yayınlandı. Görüntüler Evan Blass'tan (@evleaks) geliyor.

Akıllı telefon görünüm olarak OnePlus 9'dan çok farklı değil. Ana kamera sistemi üç görüntü sensörü içeriyor. Bu konuyla ilgili fazla detay yok ancak kamera ünitesinin 50 megapiksel ana sensör içereceğini görüyoruz. Daha önceki sızıntılar sayesinde bunun Sony IMX766 sensörü olduğunu zaten öğrenmiştik.

OnePlus 9 RT'nin görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

OnePlus 9 RT hakkında bilinenler

Esas merak edilen şey OnePlus 9 RT'de hangi işlemciye yer verildiği. Selefi gibi Snapdragon 870 ile karşımıza çıkabilir. Fakat şirket tercihini Snapdragon 888'den yana da kullanmış olabilir. Bu konuyla ilgili net bilgiyi önümüzdeki hafta öğreneceğiz.

OnePlus 9 RT'nin görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonla ilgili konuşulan diğer özellikler arasında 120 Hz tazeleme oranına sahip 6.55 inç AMOLED ekran, 12 GB'a kadar RAM, 256 GB'a kadar depolama alanı, 65 watt hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil ve Android 12 tabanlı OxygenOS 12 arayüzü bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim