Anlık Bildirim

Online İngilizce Kursu Nedir, Nasıl Çalışır?

Online İngilizce kursu nedir? Online İngilizce kurslarında yabancı dil nasıl öğreniliyor? Dersler nasıl işleniyor?                                                                         

Online İngilizce kursu nedir? Online İngilizce kurslarında yabancı dil nasıl öğreniliyor? Dersler nasıl işleniyor? Online İngilizce öğrenmenin avantajları nelerdir? Bugün online İngilizce kursları hakkında merak edilenleri yanıtlıyoruz. 

Günümüzün dijitalleşen dünyası eğitim sistemini kökten değiştiriyor. Artık uzaktan eğitimin yaygınlaşmasıyla insanlar bilgiye çok daha hızlı ve konforlu şekilde ulaşabiliyor. Online İngilizce kursları da bu ivmeden yararlanarak her geçen gün etkinliklerini arttırıyorlar.

Bugün İngilizce öğrenmeye başlamak istiyorsanız, karşınıza ana olarak iki yöntem çıkıyor. Online İngilizce kursları ve geleneksel İngilizce kursları. Online İngilizce kursları, adı üzerinde size online olarak öğrenme deneyimi sunuyorlar. Geleneksel İngilizce kursları ise belirli lokasyonlarda rutin bir ders programına bağlı kalarak eğitim sağlıyorlar. 

Online İngilizce Öğrenilir mi?

Online İngilizce öğrenebilirsiniz fakat doğru yöntemleri kullanmanız kaydıyla. Günümüzde internette İngilizce eğitimiyle alakalı birçok içerik bulunuyor. Burada dikkat etmeniz gereken şey, her içeriğin doğru yöntemler ya da bilgiler içermiyor oluşudur.

Özellikle sosyal medya platformlarında kontrol mekanizması olmadığı için, içeriklerin kalitesi kontrol edilemiyor. Bu noktada en doğru yöntem, güvenilirliği öğrencileri tarafından onaylanmış online İngilizce kurslarını tercih etmek.

Online İngilizce kursu konusunda da en çok merak edilen noktalardan biri, ne kadar verimli olduğu. Bu noktada CEFR temelli müfredat sağlayan, dünya çapında tanınırlığa sahip kursları tercih etmeniz önemli bir nokta. İkinci nokta ise, sizin ne kadar azimli olduğunuz. 

Online İngilizce Kursunun Avantajları

Online İngilizce kursunun avantajları nedir? Neden geleneksel yöntemler yerine bu yolla ilerleyelim? Bu noktada karşımıza dikkate değer birçok avantaj çıkıyor.

  • Online İngilizce kursu lokasyona bağlı değildir. İngilizce eğitimine başlamak için internet bağlantısı olan bir bilgisayar, tablet ya da akıllı telefon yeterlidir. Böylece yolda zaman harcamazsınız. Kötü hava şartlarıyla ya da ağır trafikle karşılaşmazsınız. Bunlar insanın öğrenme motivasyonunu düşüren faktörlerdir. 
  • Online İngilizce kursunda eğitim belirli standartlara sahiptir. Yani her öğrenci aynı kalitede eğitim içeriklerine işin uzmanları aracılığıyla ulaşır. Çünkü çoğu online İngilizce kursunda ana dili İngilizce olan yabancı eğitmenler çalışır. Geleneksel kurslarda ise ana dili İngilizce olan eğitmenlerle karşılaşmak düşük bir olasılıktır. 
  • Online İngilizce kursunda üzerinizde pijamalarınız varken istediğiniz saatte (şayet kurs size bu opsiyonu sağlıyorsa) İngilizce eğitimi alabilirsiniz. Yoğun bir günlük programınız varsa, gece 12’den sonra bile İngilizce çalışabilirsiniz. Geleneksel kurslarda bu opsiyon yoktur. Kursun programına uymak zorunda kalırsınız. Online İngilizce kursunda ise kendi hızınızda istediğiniz anlarda İngilizce çalışabilirsiniz. 
  • Online İngilizce kursunda dersleri kaydetme imkanınız bulunur. Bu da size dersleri sonsuz tekrar edebilme imkanı tanır. Geleneksel İngilizce kurslarında ders notları tutmak daha meşakatlidir. 
  • Özellikle küçük şehirlerde ya da kasabalarda İngilizce kursu bulamayabilirsiniz. Online İngilizce kursları bu sorunu da ortadan kaldırmaktadır. Dünyanın neredesinde olursanız olun, bu kurslardan yararlanabilirsiniz. 

Online İngilizce Kursu Tavsiyesi

Tüm etmenler değerlendirildiğinde, online İngilizce kursunun bariz olarak daha avantajlı olduğu görülüyor. Peki, hangi online İngilizce kursunu seçmeli? Bu noktada sahip olduğu özelliklerle Open English öne çıkıyor. Dünya genelinde tanınırlığa sahip online İngilizce kursu Open English, öğrencilerine sınırsız yararlanabilecekleri 7/24 online İngilizce eğitimi sağlıyor.

Online İngilizce kursu arayışınız varsa, Open English bu arayışınızı sonlandırabilir. 

Online İngilizce Kursu Open English

Dünya genelinde 1,5 milyondan fazla kişinin online İngilizce eğitimi için tercih ettiği Open English, 7/24 online sınırsız İngilizce eğitimi özelliğiyle öne çıkıyor. 7/24 online sınırsız İngilizce eğitimi nasıl oluyor?

Open English’e bağlı olarak çalışan 2000’den fazla TEFL/TESOL sertifikalı İngilizce öğretmeni var. Bu öğretmenler, 7/24 boyunca 30 dakika bir online dersler gerçekleştiriyor, öğrenciler de bu derslere bağlanarak ana dili İngilizce olan eğitmenlerden İngilizce eğitimi alma imkanına sahip oluyor.

Open English’te aynı zamanda öğretmen moderatörlüğünde 7/24 boyunca 30 dakikada bir konuşma sınıfları düzenleniyor. Bu konuşma sınıflarında öğrenciler karşılıklı konuşarak İngilizce telaffuzlarını ve akıcıklarını geliştiriyorlar.

Open English’i diğer online İngilizce kurs seçeneklerinden ayıran en büyük faktör, CEFR temelli 8 seviyeden oluşan eğitim müfredatı. Open English üyeleri binlerce saatlik interaktif ders içeriğinden oluşan bu müfredattan üyelikleri boyunca sınırsız yararlanabiliyorlar. Öğrenciler, tamamladıkları her bir seviye için Open English sertifikası kazanıyorlar. Ayrıca tüm müfredatı tamamlayan öğrenciler, Cambridge Linguaskill testine ücretsiz giriş hakkı kazanıyor.

İngilizce sesleri öğrenerek telaffuzunu mükemmelleştirmek isteyenler, Open English telaffuz aracını çok sevecek. Telaffuz alıştırmaları kısmında yer alan bu uygulama, sesinizi analiz ederek İngilizce telaffuzun nerelerinde hata yaptığınızı gösteriyor. Böylece İngilizce sesleri uygulamaları olarak öğreniyorsunuz.

Open English, aynı zamanda üyelerine güncel Oxford sözlük, dil bilgisi kılavuzu, düzeltmen, çevirmen ve daha fazla destekleyici uygulamalarla İngilizce öğrenirken ihtiyaç duyabileceğiniz tüm araçları tek platform üzerinden size sunuyor.

Open English hakkında daha fazla bilgi almak ve eğitim ücretlerini öğrenmek için kursun internet sayfasındaki formu doldurabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim