Anlık Bildirim

Packard Bell, DOT serisi yeni netbook modellerini duyurdu

Packard Bell, DOT serisi yeni netbook modellerini duyurdu

DOT M

Acer'dan sonra büyük ekranlı netbook hazırlayan isimlerden birisi de Packard Bell oldu. Acer çatısı altında çalışmalarına devam eden firma DOT serisi altında iki yeni netbook modeli duyurdu. Firmanın DOT S ve DOT M olarak isimlendirilen yeni netbook modelleri özellikle kaplamalı bilek dayama kısmı gibi tasarımsal detaylarıyla öne çıkmayı başarıyorlar. Yeni netbook'ların teknik özelliklerine baktığımızda DOT M modelinin 1366x768 çözünürlüğünü destekleyen 11.6" ekrana, DOT S modelinin ise 1024x600 çözünürlüğünü destekleyen 10.1" ekrana sahip olduğunu görüyoruz.

Ekran boyutunun yanı sıra iki model arasında kullanılan işlemciler açısından da farklılık bulunuyor zira DOT M modeline 1.33GHz, DOT S modeline ise 1.6GGHz'de çalışan Atom işlemcisi güç veriyor. 1GB sistem belleğine ve 160GB sabit diske sahip olan her iki sistem de WiFi ve Bluetooth gibi özelliklerin yanı sıra opsiyonel olarak 3G desteği ile geliyorlar. Çoklu kart okuyucusu, Dolby ses sistemi ve entegre internet kamerası gibi detaylara da sahip olan DOT serisi yeni netbooklara işletim sistemi olarak Windows XP eşlik ediyor.

Packard Bell'in yeni netbook modellerinden DOT S 299 Avro'dan başlayan Avrupa fiyatıyla satışa sunulurken, DOT M modelinin ay sonuna doğru 399 Avro'luk fiyatla kullanıma sunulması bekleniyor.

Packard Bell, DOT serisi yeni netbook modellerini duyurdu

DOT S

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim