Anlık Bildirim

Pegatron, Nvidia Ion tabanlı nettop tasarımını gösterdi

Pegatron, Nvidia Ion tabanlı nettop tasarımını gösterdi

Intel ile olan güçlü ilişkilerinin etkilenmemesi adına Ion tabanlı herhangi bir sistem hazırlamayacakları iddia edilen Asus ve MSI bir yana pek çok üretici Nvidia Ion teknolojisi üzerine inşa edilecek sistem çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde ilk detaylarını verdiğimiz AsRock'ın Ion 330 isimli nettop sisteminden sonra OEM ve ODM dünyasının önde gelen üreticilerinden Pegatron'un hazırladığı Cape 7 isimli nettop sistemi ilk görseliyle birlikte gün ışığına çıktı.

Çok sayıda firma tarafından kullanılması öngörülen Cape 7 isimli nettop tasarımı, AsRock'ın modelinden farklı olarak aynı Acer'ın Ion tabanlı AspireRevo isimli nettop sisteminde olduğu gibi dikey kullanıma yönelik tasarım çizgilerine sahip. Intel'in Atom işlemcisiyle (muhtemelen çift çekirdekli Atom 330) Nivida'nın DirectX 10 desteği sunan ayrıca HD Video hızlandırma yeteneğine sahip grafik işlemcili GeForce 9400M yonga setini bir araya getiren sistem 4x USB, Ethernet ve HDMI portlarına da sahip.

Haziran ayında Tayvan'da yapılacak Computex fuarında üretime hazır versiyonunun görünmesi kuvvetle muhtemel olan Pegatron Cape 7 için henüz daha fazla detay bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim