Anlık Bildirim

S60 serisine orta seviyede yeni çözüm = Nokia 3230

Nokia bugün yeni modeli 3230 u duyurdu. 3 serisi ile orta sınıfa hitap eden Nokia' nın yeni telefonu dünyanın her tarafında kullanılabilmesi için hem dual hemde tri-band olarak üretilecek. Telefon orta seviye olmasına rağmen S60 serisinden, yani symbian işletim sistemi var.

Artık 640x480 lik çözünürlüklerin yerini 1.3 megapiksellik kameraların aldığı şu günlerde, 3230 da trende uyuyor. Bluetooth desteği sayesinde çektiğiniz resimler ya da herhangi diğer dosyalarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilir veya usb ile bilgisayara aktarabilirsiniz. 110 gr. ağırlığında ve 65K ekrana sahip olan telefon symbian programları ve java uygulamalarını çalıştırabiliyor. 8MB dahili hafızaya sahip olan telefonun yanında 32MB RS MMC kart geliyor. Sınırsız video kayıt özelliği sayesinde bu hafızaya 1 saatlik video kaydı yapabiliyor. N-Gage ile beraber S60 serisine giren radyo bu telefonda da bulunuyor. Hatta radyo özelliği biraz daha gelişerek istasyonlardan yapılan yazılı yayınları da artık kendi ekranında gösterebiliyor. Ayrıca mp3 formatındaki dosyalarıda çalabiliyor.

Telefon ile standart olarak gelen yeni bir oyun ise gerçekten ilginç. Agent V adlı yeni oyun, telefonun kamerasından gelen görüntüleri algılayarak optik fare mantığıyla hareketlerinizi dijital bilgiye çeviriyor. Daha önce Mosquito isimli bu mantığı kullanan bir oyun zaten mevcuttu. Nokia sanırım çok tutan bu oyundan biraz etkilenmiş :). 36XX serisinden sonra orta seviyeye symbian işletim sistemini, bu sefer megapiksel kamera ve radyo ile getirecek olan 3230' un ilgi göreceği çok açık. 2005 in ilk çeyreğinde 350 dolar gibi fiyat ile sunulacağı tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim