Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Home Mini 2 üzerinde çalışıyor

Samsung'un ikinci nesil Galaxy Home Mini akıllı hoparlörünü piyasaya sürmeye hazırlandığı bildiriliyor. Galaxy Home Mini 2, daha fazla işlev sunabilmesi için ekranla donatılabilir.

Samsung, Galaxy Home Mini 2 üzerinde çalışıyor Tam Boyutta Gör

Samsung yine akıllı hoparlör pazarında şansını denemek niyetinde. SamMobile internet sitesinin haberine göre Güney Koreli teknoloji devi Galaxy Home Mini'nin yeni bir versiyonu üzerinde çalışıyor. SM-V320 model numarasına sahip olduğu söylenen cihazla ilgili bazı detaylar var.

Galaxy Home Mini 2'nin tasarımı hakkında net bir bilgi bulunmasa da ekrana sahip olacağı belirtiliyor. Böylelikle daha işlevsel bir cihaza dönüşecek. Tasarım olarak Galaxy Home Mini veya belki de Google Home Hub'a benzeyebilir.

Samsung, Galaxy Home Mini 2 üzerinde çalışıyor Tam Boyutta Gör

Şirket 2018'de bu pazara adım atmıştı

Samsung, 2018 yılında ilk Galaxy Home akıllı hoparlörünü görücüye çıkarmıştı. Daha kompakt Galaxy Home Mini modeli ise 2020'nin Şubat ayında çıkış yaptı. Her iki akıllı hoparlör de resmi olarak sadece Güney Kore pazarında satışa sunuldu.

Galaxy Home Mini 2'nin uluslararası pazarda boy gösterip göstermeyeceği henüz bilinmiyor. Küresel akıllı hoparlör pazarı şu an Amazon Echo, Google Nest ve Apple HomePod hakimiyetinde. Samsung'un bu rakiplerle başa çıkabilmesi için çok çalışması gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim