Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab S8 FE, 2022'nin sonuna doğru piyasaya sürülecek

Samsung'un Galaxy Tab S8 serisi kapsamında özellikleri kırpılmış bir model çıkarmayı planladığı bildiriliyor. Galaxy Tab S8 FE olarak anılan cihazın çıkış tarihiyle ilgili bilgiler geldi.

Samsung Galaxy Tab S8 FE, 2022'nin sonuna doğru gelecek Tam Boyutta Gör

Samsung geçtiğimiz Mayıs ayında piyasaya sürdüğü 12.4 inçlik Android tableti Galaxy Tab S7 FE'nin devam modeli üzerinde çalışıyor. Samsung Galaxy Tab S8 serisine dahil edilecek ve Galaxy Tab S8 FE (veya Galaxy Tab S8 Lite) olarak adlandırılacak cihazın 2022'nin üçüncü veya dördüncü çeyreğinde geleceği ifade ediliyor.

Tablet, önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürülmesi planlanan Samsung Galaxy Tab S8'in özellikleri kırpılmış versiyonu olacak. Serinin temel modeli yani Galaxy Tab S8'in 120 Hz tazeleme oranı sunan 11 inç LTPS TFT LCD ekran, 8 GB RAM, 256 GB depolama alanı ve 45W hızlı şarj destekli 8.000 mAh pile sahip olması bekleniyor.

Samsung Galaxy Tab S8 FE, 2022'nin sonuna doğru gelecek Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy Tab S8 serisi özellikleri

Galaxy Tab S8+ varyantı için ise 120 Hz tazeleme oranı sunan ve ekran altı parmak izi tarayıcısı ile donatılmış 12.4 inç OLED ekrandan bahsediliyor. Ayrıca 8 megapiksel ön kamera, 10.090 mAh kapasiteli pil ve 45W hızlı şarj desteği de internete sızan detaylar arasında.

En üst model olan Galaxy Tab S8 Ultra, 120 Hz tazeleme oranına sahip 14.6 inç OLED panel, ekran altı parmak izi tarayıcısı, 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanı ile karşımıza çıkacak. Bu modelin ön tarafında 8 megapiksel ana kameraya ek olarak 5 megapiksel ultra geniş açılı kamera görev yapacak. Pil kapasitesi 12.000 mAh olacağı ifade ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim