Anlık Bildirim

Seks ve Black&White 2

   Lionhead'den Peter Molynoux ECTS 2001 fuarında B&W için Black&White: Creature Isles adında bir görev paketi çıkaracaklarını duyurdu.
   Bu pakette pek çok 'tanrısız' başıboş yaratığın bulunduğu bir adaya düşüyorsunuz. Sizin yaratığınız ve diğer bütün yaratıklar erkek(biri hariç). Oyunun amacı da bu noktada beliriyor zaten; Bu dişi bebeği tavlamak! Tabii her yol mübah, ortam pek nazik olmadığından diğer yaratıklarla kavga etmek zorundasınız.
   Amacınıza ulaştığınızda 'Tyke' adında bir küçük bebeğiniz olacak. Tyke herşeyi sizden değil yaratığınızdan öğrenecek. Yani yaratığınızla tam bir baba-çocuk ilişkisi olacak.B&W: Creature Isles'in Kasım 2001-Şubat 2002 arasında çıkması bekleniyor.

   Bu arada Black&White 2 ile ilgili bazı detaylar da belli oldu. Peter Molynoux oyuncuların yaratıkları seks yaparken izlemek istediklerini belirtmiş! Ancak bahsi geçen üreme olayı, sadece Black&White 2'de bütünüyle! yer alacakmış. Tabii bu değişik ırkların doğması anlamına da geliyor. İki farklı türdeki yaratık birleşirse haliyle melez bir bebeğiniz olacak.Peter Molynoux, verdiği bir başka haberde, B&W 2 için tümüyle yeni bir grafik motorunun kullanılacağı açıkladı. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim