Anlık Bildirim

SonyEricsson 2005' e iyi hazırlanmış

2005' e boma gibi giren Sony-Ericsson, ard arda yeni modellerini duyurmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce üç yeni modelini daha duyuran Sony-Ericsson geçen sene yakaladığı büyük çıkışını bu sene de sürdürecek gibi. Yeni telefonlar D750i, K508i ve Z800i.

Avrupa pazarı için üretilen telefonlardan ilki olan D750i, 4x dijital zoom a sahip 2 megapiksel kamera, mp3 çalıcı, radyo ve dil çevirici özellikleri ile üst seviye bir telefon. Türkçe çeviri özelliği olup olmayacağı henüz belli değil bekleyip göreceğiz. 38Mb dahili hafızası bulunan telefon 64Mb Memory Stick Duo ile geliyor ve isteğe göre 2GB' a kadar destekliyor. Kamerasında, önflash ile kırmızı göz sorununu engelleme ve otomatik odaklanma gibi özellikler bulunan D750i, artık telefonlarında da kaliteli resim çekmek isteyen kullanıcılar için çok dikkat çekici.

SonyEricsson 2005' e iyi hazırlanmış

K508i, Mp3 çalıcı, 4x dijital zoom a sahip megapiksel kamera ve 65K TFT ekrana sahip orta seviye bir telefon olacak. En son model olan Z800i, yeni bir teknoloji furyası olan 3G ağlarına destek veriyor. 1.3 Megapiksellik kameraya sahip olan telefon 256K 2.2" TFT ekrana sahip. Bluetooth, kızılötesi ve usb bağlantıları destekleyen telefon kapaklı yapısı sayesinde çok şık bir görüntüye sahip.

SonyEricsson telefonları önümüzdeki aylarda piyasaya çıkaracağını duyurdu. Hatta avrupadaki bağzı ülkelerde K508i satışa sunulmuş durumda.

  • SonyEricsson Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
    istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
    DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim