Anlık Bildirim

Toshiba'dan iPod'ın Windows versiyonu geliyor

Solda gördüğünüz resim Gigabeat adlı 5 Gb veri kapasitleli, Usb 2 .0 ara yüzlü ve 18 pil ömrü olan cep Mp3 Player'ının resmi. iPod uzun zamandır sunduğu yüksek kapasiteler ile Mp3 player'ların tacını ele geçirmiş ve bir çok kullanıcı için belkide Apple ürünlerine geçişte sempatik bakmasına neden olmuştu. Çünkü iPod tüm muhteşemliğine rağmen sadece bir Apple bilgisayar tarafından Mp3 yüklenebiliyordu.

Yeni Gigabeat'in en büyük artısı çıkartılabilir hafızaya sahip olması. Kullanığı hafıza metodunun cinsi ise pcmcia harddisk olduğundan notebook'lara anında takılabiliyor. Buda size notebook'unuzun mutlaka usb 2.0 ara birimi gerektirmeden hızlı transfer etmenizi sağlıyor. Tabii bu tip bir medyanın dünya çapında çok fazla bir uyumluluğu söz konusu. Üzücü olan tek özellik Usb 2.0'ın düşük güç verimi nedeniyle, Apple'daki iPod'un aksine Usb 2.0 portundan şarj edilememesi. Bu yüzden ayrıca bir adaptör ile şarj ediliyor ve şarj süresi 3,5 saat sürüyor.

Fiyatı ise Japon'yada 405$, 5 Gb'lık kard ile birlikte geliylor. Ayrıca satın alabileceğiniz 2Gb ve 5 Gb kartlar mevcut, fiyataları sırasıyla $162 ve $324'dan satışa sunulmuş durumda. Cihazın ekran çözünürlüğü device's 160x120 piksel.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim