Anlık Bildirim

VIA tabanlı yeni bir ince istemci: Devon TC4

VIA tabanlı yeni bir ince istemci: Devon TC4

AMD ile birlikte x86 işlemci, yonga seti ve harici ekran kartı üretebilen iki isimden (en azından şimdilik!) birisi olan VIA, alternatif çözümler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Kompakt yapılı ve ince tasarımlı müşteri sistemleri üzerine çalışan Devon IT firması, VIA platformunu temel alan yeni bilgisayarını kullanıma sunuyor. TC4 kod adını taşıyan ve 3.3 Kg ağırlığında olan yeni sistem, Windows Embedded Standard (XPe) veya Devon'un DeTOS olarak tanımlanan gömülü sistemi ile alınabiliyor. VIA'nın 1GHz'de çalışan C7 Eden işlemcisinden güç alan yeni sisteme yine bir VIA çözümü olan entegre grafik birimine sahip olan CN700 yonga seti eşlik ediyor. 512MB RAM ve 1GB DOM kapasitelerine sahip olan sistemde ayrıca 1 Watt gücünde entegre hoparlöre de yer veriliyor.

Devon'un ince istemci sınıfında yer alan TC4 modeli, 10/100 ethernet bağlantısı ile birlikte D-Sub ve DVI çıkışlarını da beraberinde getiriyor. RDP, ICZ ve Web tabanlı diğer uygulamalarla uyumlu olan sistem aynı zamanda Citrix, VMware ve Redhat gibi masaüstü yapılarına da destek sunuyor. Devon TC4'ün yakın zamanda satışa sunulması beklenirken fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim