Anlık Bildirim

Yeni " Haftalık DonanimHaber Bülteni"

Artık size Vargonen Technologies sayesinde yeni bir hizmet daha verebileceğiz. Böylece artık isterseniz e-mail'lerinizin arasına bizim sitede bir hafta boyunca yayınlanmış tüm haber başlıklarını görebileceksiniz. Bu newsletter'a girmek ve çıkmak'da oldukça basit olacak şimdilik sadece kayıt otamatik yakında (bir iki gün) çıkışta ana sayfadan yapılabilecek. Bana bildirebilirsiniz ve zaten haftada bir gelen mail size bir daha gelmez.

   Sizden ricam lütfen kayıt olmanız. Size Donanimhaber.com olarak söz veriyoruz. Asla spam yapılamaycaktır , email'leriniz satılmayacakdır (üzerimden geçmeleri gerek). Sponsor bir firma bulursak (oda ilerde) onun dışında bir reklam olmayacaktır. Sponsor mesajıda sadece %15'lik kısmı geçmeyecektir. Gönderilen mesajlar txt olacak ve boyutları ufak olacaktır. Size sadece haftalık haberler gönderilecektir (başlıklar ve belki az ayrıntı). Sistemlerimiz son güncellenmiş anti virüs yazılımları ile Real Time (Gerçek Zamanlı ) korumalıdır ve her gelen giden mail canlı ve otomatik olarak kontrol edilmektedir.

    Asla sizi sıkmamaya çalışacağız lütfen aşağıdaki yere email'inizi yazın ve katılın. İstediğiniz zaman çıkabilirsiniz. Sponsor olmak isteyen firmalar ayrıca bizle kontağa geçebilirler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim