Anlık Bildirim

Zalman 5100Cu İncelemesi ve Diğerleri İle Karşılaştırmaları

Heatsink-Fan piyasasında Zalman en çok duyulan isimlerden biri. Daha önce yaptığımız haberlerdeki gibi sessiz çalışan bir high-end ürün üretme peşindeler. Bu konuda farklı yaklaşımları var ve Fan Mate 1 adlı fan hızı ayarlıyıcısını çoğu ürünü ile birlikte veriyorlar bu üründede var. Overclockla uğraşanlar dışında bir çok kişi için harika ürünler üretiyorlar. Bu model ise standart formda olan ama Zalman dağılan pinler teknolojisini kullananıyor. Üzerindeki fan ise Sunon'un zaten sesiz çalışan bir fanı.

Test sonuçlarında çok başarılı değil. Ama yazarın dediği gibi Zalman bunu hedeflememişti. Amaçları orta derecede bir performansı sessiz bir şekilde yakalamak. Bunda da başarılı olmuş gözüküyorlar. Ancak diğer fanların soğutma performanslarıda göz ardı edilemiyecek derecede başarılı. Değişik bir ürün, değişik bir sıralama, zor bir seçim. En iyisi kendiniz gidip bakın.

Ancak unutmayın genel prensip yüksek performans yüksek seside beraberinde getirir. Bir çok firmanın yeni moda amacıda en az sese en yüksek performansı sunabilmek. Çünkü kullanıcılar artık sesli sistemlerden sıkılmış ve sessizliğin çözümünü arıyorlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim