Anlık Bildirim

13'lü Güç kaynağı karşılaştırması

Artık birbirilerinde farkı olmadığı düşünülen güç kaynakları günüzmüde stabilite ve kafa dinlemeye giden yolda çok önemli yer işgal ediyor. İyi bir ekran kartı ve overclock'lu bir sistem standart bir güç kaynağı ile kurulamaz hale geldi.

Tomshardware bu kaliteli PSU'ların birbirilerine göre testini hazırlamış ve yayınlamış. Testte maksimum güç çekimleri bakımından, güç transfer verimlilikleri bakımdan, tam güçte ve boş durumda ses seviyeleri karşılaştırılmış. Bazı modellerde maksimum seviyeye ulaşmaya çalışırken mefta olmuşlar ama bazı akıllı olanlarda kendilerini kapatmayı başarabilmiş.

Test minimum 400 Watt güç kaynaklarını içeriyor onun için göreceklerinizin hepsi zaten çoğu kişi için yeterliler. Ama ses konusunda aralarında dağlar kadar fark var. Haberin başında kafa dinlemeye giden yolda dedim çünkü bilgisayar başında çalışırken çıkan sesler gerçekten çok önemli. Bu ses kaynaklarından en başlarında güç kaynakları geliyor. Tavsiye edilen güç kaynaklarının bulundurdukları fan hızını güç tüketimine göre arttırması ve bu testteki çoğu modelde bu artık standart. Türkçe'da bulunabilen testi en iyisi kendiniz gidip okumanız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim