Anlık Bildirim

15 Firmalı, 31 Ürünlü Cpu fiyatları güncellendi

Bu haftaki 15 firmayı arayıp öğrendiğimiz güncellememizde bazı ilginç, bazı beklenen gelişmeler oldu. Bunlardan birisi Duron'ların çekiciliğini kaybedip yerini düşük hızlı Athlon XP'lere bırakması. En beklenmedik olay ise Athlon XP 2600+ ve 2700+'ın Türkiye'de satılmaya başlanması. Bu işlemcilerin fiyatını öğrenmek için direkt aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. İşte yorumlarımızda alıntılar ;

"Giriş seviyesi için Duron lar tarih olmak üzereyken Athlon XP 1700+ dan başlayarak tavsiye vermek en iyisi. Eğer gerçekten çok ciddi para sıkıntınız yok ise Duron yerine vereceğiniz 15$ ekstra fark ile çok daha güçlü bir işlemci alabilirsiniz.

Giriş seviyesinde Celeron 1400 Mhz, Celeron 1700 Mhz tartışması sürüyor. Bu iki işlemcide birbirine yakın performanslar gösterirken Celeron 1700 gelecek için daha iyi bir yatırım gibi duruyor. Zira desteklediği SSE2 komut seti her geçen gün yaygınlaşıyor. Bu durumda bütçesi müsait olanlar iyi bir anakart ve DDR ram alırken, bütçesi düşük olanlar SDRam lı anakart bile satın alabilirler. "

fiyat.donanimhaber.com

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim