Anlık Bildirim

19 Ekim'deki Samsung - Google etkinliği resmi olarak doğrulandı




Apple'ın eski patronu Steve Jobs'un ölümü nedeniyle ertelenen Ice Cream Sandwich ve Nexus Prime / Galaxy Nexus duyurusunun 19 Ekim'de yapılacağı iddia edilmişti. Bu iddia resmi davetiye ile doğrulandı.

Etkinlik Hong Kong eyaletinde gerçekleştirilecek. Unpacked adlı etkinlik ikilinin ilk kez ABD dışında bir bölgede yaptığı etkinlik olacak. 19 Ekim'deki etkinliğin ABD saatiyle 18 Ekim saat 22.00, Türkiye saatiyle 19 Ekim saat 05.00'da başlaması bekleniyor.

Etkinlik YouTube.com/Android adresinden de canlı olarak takip edilebilecek.

Unpacked adlı etkinlikte Google mobil işletim sistemi Android'in hem tablet hem de akıllı telefonlar için uyumlu olacak Ice Cream Sandwich adlı sürümün tanıtımını yapacak. 

Samsung ise 4.65 inç 720 x 1280 çözünürlüğünde Super AMOLED HD kavisli ekran, 1.2 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli TI OMAP 4460 işlemci (ARM Cortex-A9), 1 GB RAM, 32 GB dahili depolama kapasitesi, 5 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera, 1.3 megapiksel ön kamera, Full HD (1080p) video kaydı, LTE (Long-Term Evolution) / HSPA desteği, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n bağlantısı ve 1750 mAh batarya gibi özellikler sunacak olan Nexus Prime / Galaxy Nexus modelini tanıtacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5243 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep İşletim Sistemleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim