Anlık Bildirim

200$ altı yeni bir tablet : X10 AirPad


Apple'ın devrim yapan cihazı iPad ile birlikte tablet pazarı küllerinden doğdu ve artık PC pazarını tehdit eder hale geldi. İki yılda büyük aşama kaydeden tablet modellerinin her seviyeye uygun fiyat ve donanıma sahip olanlarını bulabilmek mümkün. Bunların arasında fiyat performans bakımından üst seviye olmasa da dikkat çekici olanlar da zaman zaman karşımıza çıkıyor.

Kablosuz güvenlik sistemleri firması X10 da donanım açısından tatmin edici fiyat açısındansa oldukça şaşırtıcı tablet modelini piyasaya sürdü. 

AirPad adlı model 7 inç 800 x 480 çözünürlükte TFT LCD 5 noktadan çoklu dokunmatik ekrana sahip. ARM Cortex-A8 mimarisini temel alan 1.2GHz saat hızındaki Rockchip 2918 işlemci ve 512MB RAM ile performans beklentilerini rahatça karşılıyor. 

4GB dahili hafıza, Android 2.3 işletim sistemi, 3 eksenli akselerometre, 32GB’a kadar microSD kart desteği, USB 2.0 portu, 2MP arka kamera, pusula, WiFi, 8 saate kadar kullanım süresi sunan 4000mAh gücünde batarya ile 400gram ağırlığa sahip.
Modelde Android Market yüklü olarak geliyor. En büyük avantajlarından birisi ise HDMI çıkışı sayesinde 1080p videoları harici ekranlarda izleyebilme.

X10 firması 200$ altındaki tabletlerin arasında en iyi modelin AirPad olduğunu ısrarla belirtiyor. Model hali hazırda üretici web sitesinden satışa sunuldu. Kişi başı 1 adet satılan AirPad'in stoklarının sınırlı olduğunu belirten firma almak isteyenleri acele etmeleri konusunda uyarıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim