Anlık Bildirim

60beat GamePad, iOS cihazlarınıza oyun kumandasını getiriyor


Tuş desteği olmayan dokunmatik ekranlardaki en büyük sorunlardan birisi aksiyon veya yarış oyunları gibi sürekli kontrol gerektiren uygulamalardır. Dokunmatik ekran üzerinde biraz zorlayıcı olan bu kontroller artık 60beat oyun kumandası ile oldukça kolaylaşıyor.

60beat Gamepad adlı ürün PS3 veya Xbox 360'daki oyun kumandalarına benziyor. Dual analog kontroller ve dijital girdiler bağlanabildiği tüm iPod, iPhone ve iPad cihazlarına uygulanabiliyor.

Piyasada iOS cihazları için üretilmiş başarılı oyun kumanda çözümleri bulunuyor. Ancak 60beat Gamepad'i ayıran en önemli özellik kulaklık girişi üzerinden bağlanıyor oluşu. Bu sayede herhangi bir kablosuz bağlantıya gerek duyulmuyor. Yanında gelen splitter ise hem kulaklık hem de oyun kumandasını aynı anda kullanmanızı sağlıyor.

60beat GamePad firmanın sitesi üzerinden 50$ karşılığında satışa sunuldu. Oyun kumandası hali hazırda Bugdom 2 ve Aftermath adlı iki yapımla uyumlu olarak çalışıyor. İlerleyen aylarda daha fazla oyun listeye eklenecek ve sırada büyük yapımcılarla da ortaklık anlaşması var.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim