Anlık Bildirim

8GB'lık iPhone 3Gs yolda mı ?

8GB'lık iPhone 3Gs yolda mı ?

Bilindiği gibi Apple'ın Haziran ayında tanıttığı iPhone 3Gs'in 16 ve 32GB'lık iki farklı modeli bulunuyor. Her ne kadar Apple, iPhone 3Gs'in yanında 8GB'lık iPhone 3G'nin satışına da devam etse de dönem dönem iPhone 3G'nin yerine 8GB'lık iPhone 3Gs ile değiştirileceği konuşuluyor.

Almanya'da yenilenmiş 8GB'lık iPhone 3G'i satın alan bir kullanıcının kutu üzerindeki etiketi paylaşmasıyla 8GB'lık iPhone 3Gs'in geleceği yönündeki iddialar yeniden dillendirilmeye başladı. Çünkü kutu üzerindeki etiketteki (A1241) model kodu ve (MB490DN/A) parti numarası iPhone 3G'e işaret etmesine rağmen model ismi olarak iPhone 3Gs, v2.2, 8GB yazıyor. Etiketteki bu farklılık bir açık mı yoksa bir hatalı yazım mı bunu zaman gösterecek. Ancak hafıza güncellemesine örnek olarak Apple'ın 2008 kışında iPhone 3G tanıtılmasına 4 ay kala yani Şubat 2008'de 16GB'lık iPhone'u duyurduğunu belirtelim.

İlk olarak Rogers'ın açığıyla konuşulmaya başlanan 8GB'lık iPhone 3Gs'in, Ekim ayında da Droid'e karşı Apple tarafından piyasaya sürüleceği iddia edilmişti.

8GB'lık iPhone 3Gs yolda mı ?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim