Anlık Bildirim

ASUS ve Acer, Android 3.0 tabletlerini ICS sürümüne güncelleyecek


Google'ın tablet ve akıllı telefon sürümlerini tek çatı altında toplayan yeni Android işletim sistemi Ice Cream Sandwich 19 Ekim'de kamuoyuna tanıtılmıştı. Üreticiler de hem yeni ICS cihazları üretmek hem de uygun modellerini güncellemek için kolları sıvadı. İlk olarak Sony Ericsson ardından HTC, modellerine ICS güncellemesi yayınlayacağı sözünü vermişti. Şimdi Acer ve ASUS'da bu kervana katılıyor.

ICS sürümü Tegra 2 platformu ile uyumlu çalıştığı için ilk jenerasyon Honeycomb tabletlerde de çalışabilecek. Acer ve ASUS kesin tarih vermemekle birlikte tabletlerine ICS güncellemesi sunacaklarını açıkladılar.

ASUS geçtiğimiz hafta bir etkinlikte 4 çekirdekli Eee Pad Transformer Prime ve Eee Pad Transformer modellerinin ICS güncellemesi alacak ilk modeller olduğunu belirmişti. Bu kez resmi açıklama yapıldı.

Facebook resmi sayfasından duyuru yayınlayan ASUS müşterilerine daima yeni tecrübeler sunmak için çalıştıklarını, kesin bir tarih vermemekle birlikte Eee Pad ailesine ICS güncellemesini hazırlayacaklarını açııkladı. Bu durumda Eee Pad Transformer ve kızaklı model Eee Pad Slider ICS güncellemesine kavuşmuş olacak.

Tablet-online.pl tarafından yayınlanan Acer Polonya bölümünün duyurusunda ise Acer Iconia Tab A100/A101 ve A500/A501 modellerinin Ocak ortasında ICS güncellemesini alacağını belirtti. Bu tarihler tüketici elektroniği fuarı CES 2012'ye denk geliyor.

Tüketicilerin merakla beklediği sıradaki isimler ise Samsung ve Motorola. Popüler tabletleri için henüz bir duyuru yapmayan ikilinin diğerleriyle aynı dönemlerde güncellemeyi hazırlayacağı tahmin ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim