Anlık Bildirim

ASUS'un iki yeni MeMo tableti, FCC onayından geçti


ASUS'un orta seviye tablet segmenti için hazırladığı ancak daha sonra Nexus 7 tabletine ilham kaynağı olan ilk nesil 370T MeMo Pad modelinden sonra, iki yeni MeMo isimli model ABD Federal Haberleşme Komisyonu FCC onayından geçti.

Google'ın bir süredir 99$'lık bir Nexus 7 versiyonu piyasaya süreceği konuşulurken, bahse konu onay, iki modelin bu versiyon olabileceği ihtimalini akıllara getiriyor.

MSQK001 ve MSQK0W kod adlı iki model ASUS MeMo etiketini taşıyor. Modellerin sadece WiFi bağlantısı taşıdığı belirtiliyor. 

Kısa bir süre önce ME-172V adlı bir tabletin benchmark sonuçları yayınlanmıştı. Tahminler FCC onayından geçen modellerin konfigürasyonunun bu tablet ile aynı olabileceği üzerinde yoğunlaşıyor. 

Benchmark sonuçlarında modelin 7 inçlik 1024 x 600 piksel çözünürlükte ekran, 1GHz saat hızında çalışan Cortex-A9 tabanlı işlemci, ARM Mali-400MP grafik birimi, 1GB RAM, 8GB ddepolama kapasitesi, microSD kart slotu, 1MP ön kamera, 4,270 mAh batarya ve Android Jelly Bean işletim sistemi olduğu görülmüştü.

Modelin 99$'lık bir cihaz için oldukça ideal konfigürasyon sunduğu açık. 8GB/16GB şeklinde iki versiyon olarak lanse edilmesi de muhtemel. 

Ancak Google'ın artırılabilir hafızaya yer vermediği ve Android işletim sisteminin son versiyonunu taşımayan bir Nexus cihazı piyasaya sürmediği gerçeği bu iddiaları biraz çürütüyor. CES 2013 fuarı yaklaştığında daha fazla 99$'lık Nexus tablet ile ilgili daha fazla bilgi ortaya çıkacaktır. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim