
İnternet üzerinden yapılan işler arttıkça insanların kesintisiz bir internet bağlantısına duydukları ihtiyaç da o nispette artıyor. Özellikle seyahat halinde olan kişiler için internet erişimi sağlamak büyük yatırımlar gerektiriyor. Uçak yolculuklarında kablosuz internet erişimi pek çok şirket tarafından veriliyor. Şimdi ise tren şirketleri girişimlere başladı.
ABD'nin büyük tren şirketlerinden Amtrak, kuzeydoğu Amerika bölgesindeki hatlarına AmtrakConnect servisi ile kablosuz erişim imkanı sağlamaya başladı. Servis ücretsiz olarak Acela ve Adirondack trenlerinde pilot denemelere başladı. Ancak bağlantı oldukça yavaş ve daha fazla yatırım gerektiriyor.
Diğer ulaşım araçlarına nazaran trenlerde internet erişimi hızlı olanlarında ve özellikle tünel kısımlarında büyük problem olabiliyor. O nedenle kısa sürede hayata geçirilebilecek bir çözüm yok. Uzun vadede başarılı olabilecek çözümler bulmak gerekiyor.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


yakında p.vatif çıkarır bu marka. yapmadığı birşey kalmadı zaten.
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.