Anlık Bildirim

Apple 9 Eylül'deki etkinliğe moda editörlerini de çağırıyor, iWatch yolda olabilir

Apple 9 Eylül'deki etkinliğe moda editörlerini de çağırıyor, iWatch yolda olabilir

Apple'ın 9 Eylül tarihinde yapılacak iPhone etkinliğinde iWatch akıllı saatinin tanıtılacağına yönelik ciddi iddialar gündeme gelirken, yaşanan bir gelişme bu iddiaları güçlendirdi. Apple sadece basın mensuplarını tanıttığı etkinliğe bu kez moda editörlerini de çağırdı.

Marie Claire ve Fashionista editörleri ilk kez bir Apple etkinliğine davet edildiler. Bu da iWatch ile ilgili izlenimlerin farklı moda dergilerinde ve sitelerinde kendisine yer bulması anlamına geliyor. Zira Apple'ın iWatch tasarımı ile ilgili önemli tasarımcılardan destek aldığı iddia ediliyordu. Böylece cihaz sadece bir akıllı saat değil bir aksesuar olduğunu da göstermiş olacak. Etkinliğe davet edilen moda editörleri de Apple'ın giyilebilir bir cihaz tanıtacağını düşünüyor. 

Apple'ın iWatch modelini haftaya tanıtsa da satışa sunma tarihinin gelecek yılı bulabileceği belirtiliyor. Zira iOS 8 gibi iWatch da yazılım ve geliştirici desteğini tam olarak inşa ettikten sonra tüketiciye sunulacak. Saat için üçüncü taraf geliştiricilerin uygulama yazabileceği de iddialar arasında. 

Kavisli ekran, kablosuz şarj, safir cam gibi özellikler bir tarafa bırakıldığında pil konusunda bazı endişeler mevcut. Üretim safhasında rol alan bir kaynağın ifadesinde batarya ömrünün hayal kırıklığı olduğunu belirtmesinin ardından iWatch cihazının ne kadar kullanım süresi sunacağı merak konusu oldu. Zira piyasadaki rakipleri 2-10 gün arasında değişen süreler sunuyor ve iWatch bu değerlerin arasında kalırsa kendisini farklılaştıramayacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
644 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, Apple ve iphone 6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim