Anlık Bildirim

Apple Watch 8GB'lık dahili hafızayla gelecek

Apple Watch 8GB'lık dahili hafızayla gelecek
Apple'ın teknoloji dünyasının gündeminden düşmeyen akıllı saat modeli Watch, 9to5mac sitesinin son haberine göre 8GB'lık dahili hafızayla gelecek. 
iPhone ile entegre şekilde kullanılması için tasarlanan ve dün akşam saatlerinde yayınlanan iOS 8.2 güncellemesiyle özel bir uygulamaya da kavuşan Apple Watch, 24 Nisan'da satışa çıkacak bütün modellerinde kullanıcılarına 8GB'lık dahili hafıza sunacak. Bu hafızanın Apple tarafından da onaylandığı üzere 2GB'lık bölümü müziklere, 75MB'lık bölümü ise fotoğraflara ayrılacak ve bu kısıtlamaların dışarısına çıkılamayacak. Bu sayede Apple Watch kullanıcıları yanlarında iPhone olmadan da müzik dinleyebilecek ya da Apple tarafından Watch'ın ekranına özel olarak ufaltılan düşük boyutlu fotoğraflarına göz atabilecek.
2GB'lık müzik ile 75MB'lık fotoğraflardan kalan depolama biriminin ise işletim sistemi, genel veriler ve diğer uygulamalar için ayrıldığı belirtiliyor. Apple Watch bildiğiniz üzere 349$'dan başlayarak 17,000$'a kadar çıkan bir fiyat skalasıyla markete giriş yapmaya hazırlanıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2855 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, Apple ve watch
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim