Anlık Bildirim

Archos, 8-inç ekranlı ve çift çekirdekli tableti 80 Titanium'un satışına başladı

Archos, 8-inç ekranlı ve çift çekirdekli tableti 80 Titanium'un satışına başladı
Archos, Titanium serisinin 8-inç ekranlı üyesinin yurtdışında satışına başladı. İngiltere'nin önde gelen satış sitelerinden Carphone Warehouse, tabletin 8 GB'lık versiyonu için 129 Pound fiyat belirlerken, 16 GB'lık versiyon 70 Pound daha yüksek fiyatla satılıyor. Merak edenler için 8 GB'lık versiyonun kendi para birimimizle karşılığı yaklaşık 353 TL.
80 Titanium'un başlıca teknik özelliklerini kısaca hatırlatmak gerekirse, 1.6 GHz frekansında çalışan çift çekirdekli ARM Cortex-A9 işlemci, dört çekirdekli Mali-400MP4 grafik işlem birimi ve 1 GB RAM desteğini arkasına alan tablet, Android 4.1 ''Jelly Bean'' işletim sistemini kullanıyor. 8-inç büyüklüğünde ve 1024 x 768 piksel çözünürlüğünde dokunmatik IPS ekranla donatılan tabletin göze çarpan diğer teknik özelliklerini, ön kamera, 2 megapiksel arka kamera, Wi-Fi bağlantısı, USB OTG desteği ve mini-HDMI portu şeklinde sıralayabiliriz. 9.9 mm kalınlığında ve 440 gram ağırlığında tasarlanan tabletin kasasında materyal olarak alüminyum tercih edilmiş.
Titanium serisinin 9.7-inç büyüklüğünde ve 2048 x 1536 piksel çözünürlüğünde IPS ekrana sahip versiyonu 97 Titanium HD, Türkiye'de satılıyor. 80 Titanium'un da çok yakında ülkemizde boy göstermesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim