Anlık Bildirim

Artık iPhone kutularından ücretsiz kulaklık dönüştürücü çıkmayacak

Apple'ın iPhone 7 de dahil olmak üzere bugüne kadar piyasaya sürmüş olduğu tüm iPhone'ların kutularında kulaklık adaptörü yer alıyordu. Ancak bu aksesuarlar artık ücretsiz değil.
Apple, iPhone 7 serisi ile birlikte 3.5mm'lik kulaklık girişlerine cihazlarında yer vermeyi bırakmış ve iPhone’ların şarj ve data transferi için kullandığı Lightning portu üzerinden telefona bağlanan kulaklıklara geçiş yapmıştı. Fakat eski alışkanlıklarını devam ettirmek isteyen kullanıcılar için iPhone’ların kutularından bir adet kulaklık dönüştürücü çıkıyordu ve bu sayede iPhone kullanıcıları eski kulaklıklarını iPhone’ları ile kullanmaya devam edebiliyorlardı.

Dönüştürücünün fiyatı 79 TL

Ancak Apple’ın bu aksesuarı artık ücretsiz olarak temin edilemeyecek. Apple, kulaklık adaptörlerini 79 TL fiyat etiketiyle harici aksesuar olarak satmaya başlayacak. Her ne kadar Apple’ın diğer mobil aksesuarlarına oranla daha uygun bir fiyat etiketine sahip olsa da, Apple’ın bu tutumu iPhone kullanıcıları tarafından oldukça fırsatçı bulundu.
iPhone kutularından çıkan kulaklık adaptörleri kısa süreli kullanım ömürleri ve düşük performansları ile pek çok kullanıcının eleştirisine maruz kalıyorlardı. Ancak yine de Apple bu hareketiyle çok daha fazla eleştirinin odağı olmuş oldu.
Lansmanları gerçekleştirilen yeni iPhone modelleri ve iPhone 8 serisi dahil olmak üzere artık hiçbir yeni iPhone modelinin kutusundan kulaklık dönüştürücü çıkmayacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20549 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kulaklık dönüştürcüsü, mobil aksesuar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim