Anlık Bildirim

BlackBerry PlayBook OS 2.0 indirmeye sunuldu

Kanadalı RIM firmasının tablet pazarına iddialı bir giriş yaptığı ancak beklediği satışların çok çok altında kalan PlayBook tablet modeli için geliştirdiği PlayBook mobil işletim sisteminin 2.0 sürümü nihayet indirmeye sunuldu.
Playbook OS 2.0 ile daha gelişmiş internette gezinti, güçlü multimedya ve çoklu görev fonksiyonları, optimize edilmiş iletişim ve üretkenlik mümkün olacak.
PlayBook OS 2.0'ın sunduğu özelliklerden bazıları şöyle:
• Entegre birleştirilmiş email istemcisi ile standart gelen epostalarınızın yanında Facebook, LinkedIn ve Twitter gibi sosyal ağlardan gelen mesajları da gelen kutunuzda görebiliyorsunuz.
• Takvim ve Rehber uygulamaları artık daha sosyal. Takvim uygulaması sosyal ağlardan verileriniz ile senkronize olarak etkinlikleri size anında hatırlatacak. Rehber uygulaması da yine sosyal ağlarla etkileşime geçerek kişilerinizin daha gelişmiş görünümünü sunacak.
• Güncellenen BlackBerry Bridge uygulaması ile BlackBerry telefonunuz ile PlayBook tabletiniz senkronize olabiliyor ve telefonunuzdaki BBM, Email, Rehber, Takvim ve Tarayıcı gibi uygulamaları tabletinizin ekranında takip etmeye ve düzenlemeye olanak sağlıyor. Ayrıca BlackBerry telefonunuz tabletiniz için kablosuz bir fare ve klavye olabiliyor.
• Yeni Print To Go uygulaması ile gelişmiş döküman düzenleme, BlackBerry Balance ile ortak verilerin daha fazla yönetilebilir olması ve otomatik düzeltme ve tahmin özelliklerine sahip yeni sanal klavye, üretkenliği artırıyor.
• Geniş uygulama desteğine sahip BlackBerry App World uygulama mağazası ile her türlü ihtiyacınıza yönelik uygulamalara erişmek mümkün.
İşletmelere sadece BlackBerry cihazların değil iOS ve Android cihazların da kontrol edilebilmesini ve yönetilebilmesini sağlayan Mobile Fusion çözümünün ilk sürümü de PlayBook OS 2.0'ın haricinde ayrı olarak kullanıcılara sunuldu. Final sürümü ise Mart ayında yayınlanacak.
PlayBook OS 2.0 sürümü tüm PlayBook cihazları için indirmeye sunulmuş durumda.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9395 kez okundu.
5 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim