Anlık Bildirim

CES 2015 : Toshiba Core M işlemcili Portege Z20t melez tablet modelini tanıttı

CES 2015 : Toshiba Core M işlemcili Portege Z20t melez tablet modelini tanıttı

Geçen yıl sınırlı üretim nedeniyle çok fazla piyasada göremediğimiz Broadwell tabanlı Core M işlemcili dizüstü ve tablet modelleri CES 2015 fuarına adeta akın etti. Fansız yapısı nedeniyle daha ince cihazlara imkan tanıyan Core M işlemcili tablet modellerinden birisi de Toshiba'ya ait. 

12.5 inçlik Full HD ekrana sahip olan Windows 8.1 işletim sistemli Portege Z20t modeli klavye hariç 8.8mm kalınlığa sahip ve ağırlığı da 725 gram. Opsiyonel Wacom sayısallaştırıcı sayesinde ekran 2048 baskı hassasiyet seviyesine kadar algılama yapabiliyor. 

Ayrılabilir klavye içerisinde dahili batarya olduğu için cihaz toplamda 17.5 saat kullanım ömrü sunuyor. Sadece tablet olarak ise 9.1 saate ulaşabiliyor. Cihazın hedefi ise ilk etapta kurumsal müşteriler. 

Ön ve arka kısmında kameralar olan tablet microHDMI, microUSB ve microSD bağlantılarına sahip. Klavye kısmında ise tam boy RGB, HDMI, Ethernet ve USB 3.0 portları yer alıyor. Klavyede ayrıca bir Kensington kilidi de mevcut. 

Modelde 4GB/8GB RAM ile M.2 formatında 128GB/256GB SSD bellek seçenekleri bulunacak. Modeli başlangıç fiyatı ise 1399$. Eğer sayısallaştırıcı eklenirse fiyat 1899$'dan başlıyor. Ürün hali hazırda satışa başladı.  
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin: DH App Gallery Uygulamasını İndir DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü GENEL İSTATİSTİKLER
1027 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim