Anlık Bildirim

CES 2015 : Yeni Lenovo Yoga Tablet 2 ekranı çatalla bile kullanılabiliyor

CES 2015 : Yeni Lenovo Yoga Tablet 2 ekranı çatalla bile kullanılabiliyor

Dokunmatik ekranlarda baskı hassasiyeti üzerinde durulan bir konu ve eldivenle bile akıcı bir şekilde kullanılabilen hassas dokunmatik ekranlar mevcut. Ancak hassas yazılama için ekran kalemi kullanmak şart. Lenovo ise herhangi bir metal eşyayı gelişmiş bir ekran kalemine dönüştüren AnyPen teknolojisini geliştirdi. 

CES 2015 fuarında tanıtılan 8 inçlik Lenovo Yoga Tablet 2 modeli ekranında bu teknolojiyi kullanıyor. AnyPen teknolojisi sayesinde herhangi bir metal uçlu nesne gelişmiş bir ekran kalemi ve çizim aracına dönüşebiliyor. Lenovo bu teknolojiyi taşıyan daha fazla modelin piyasaya çıkacağını belirtiyor. 

8 inçlik IPS ekranında Full HD çözünürlük sunan model Windows 8.1 işletim sistemi üzerinde çalışıyor ve 64-bitlik 4 çekirdekli Intel Atom yongasetinden gücünü alıyor. Modelde 2GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi mevcut. 

Modelin arka kısmında 8MP çözünürlüğünde, ön kısmında 1.6MP çözünürlüğünde kamera mevcut ve Dolby Audio stereo hoparlörler Wolfson amplifikatör ile destekleniyor. 6400mAh gücünde bir bataryanın gerekli enerjiyi sağladığı model 15 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Model 300$ fiyat etiketi ile ay sonuna kadar satışa sunulmuş olacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
914 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim