Anlık Bildirim

Çin'den yarı Ultrabook yarı MacBook Air karışımı netbook


Piyasaya yeni çıkan teknolojik ürünleri donanım olarak olmasa da tasarım olarak kopyalayıp satmakla ünlü Çinli firmalardan Shenzen Albert bu kez iki popüler ürünü tek kasa altında toplamayı başardı. 

Apple'ın ultra ince MacBook Air modeli ve Intel'in desteklediği ultra ince Windows serisi Ultrabook modelleri Shenzen firmasının netbook tasarımında aynı anda hayat buldu.

Shenzen firması yeni ürününün MacBook Air ile rekabet edeceğini belirtiyor. 13.3 inç 1366 x 768 piksel LED LCD ekran, 28 x 219 x 18mm boyut ve 1.36kg ağırlık ile tasarım konusunda 11 inçlik MacBook Air ile benzer özelliklere sahip. Kasa gümüş renkli metal alaşımlardan imal edilmiş.

Modele Intel'in yeni nesil 32nm üretim mimarisine sahip 1.86GHz hızında çalışan Cedar Trail Atom N2800 işlemci güç veriyor. Intel 3600 entegre grafik birimi, 2GB RAM, 32GB SSD çözümü, 4100mAh batarya, 3.5 saat kullanım süresi ve 1080p video işleme desteği öne çıkan özellikleri.

Arabirimleri ise USB, 3 in 1 kart okuyucu, kulaklık, mikrofon, RJ45, VGA, mini HDMI ve şarj yuvası olarak göze çarpıyor. Windows'un hangi sürümünü çalıştıracağı ise bilinmiyor.

Shenzen firmasının yeni modeli Kasım ayı içerisinde yaklaşık 471$ fiyat etiketiyle piyasada olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7861 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim