Anlık Bildirim

Commodore C64 yeni donanımıyla yeniden doğdu

Bir döneme damgasını vuran Commodore C64 resmi olarak yeniden doğdu. Orjinal versiyonu 8-bit klasik bilgisayar olan Commodore C64 modern dünyanın gereksinimleri doğrultusunda revize edilerek güncellendi. Tasarımı korunan bilgisayar, donanım anlamında Intel Atom platformuna adapte edildi ve Nvidia ION2 GPU ile desteklendi.

Çift çekirdekli Atom D525 işlemcisinden güç alan ve Nvidia'nın GT218 kodlu ION2 GPU'su ile hem 3D grafik hem de HD video hızlandırma yeteneklerine sahip olan sisteme 2GB bellek eşlik ediyor. Üzerinde DVD sürücüsüne ve kart okuyucusunu da yer verilen sistem Windows işletim sistemiyle çalışyor ancak C64 emülatörü de bulunuyor.

HDMI ile yeni nesil televizyonlar ve monitörler ile bağlantı kurabilen sistem, donanım özellikleriyle etkileyici olmayı başarmakta bazı sıkıntılar yaşasa da, orjinaline sadık kalınan tasarımı ile özellikle Commodore efsanesini unutumayan sıkı fanların ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Yeni Commodore C64'ün teknik özellikler ve diğer detayları hakkında daha fazla bilgi almak için; http://www.commodoreusa.net/CUSA_C64.aspx

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
52471 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim