Anlık Bildirim

Comscore verilerine göre Donanım Haber ülkemizde en çok ziyaret edilen 15. site oldu


Yıllardır internet eğilimlerini istatistiklerine yansıtan comScore firması, ülkemizde internet kullanıcısı anlamında yaşanan büyük gelişmelerin akabinde artık ülkemizi de içine alan istatistikler yayınlıyor.

Firma Şubat ayına ait en çok ziyaret edilen 20 web sitesinin istatistiğini kamuoyu ile paylaştı. İstatistiğe göre Şubat ayında önceki aya göre ziyaretçi sayısında 140 binlik bir azalma var.
Listenin ilk sırasında Google.com.tr bulunuyor. Aylık 23 milyon tekil ziyaretçi ve 1.1 milyar toplam ziyaret elde eden Google'da ziyaretçinin ortalama geçirdiği süre 2.1 dakika.

İkinci sırada Facebook bulunuyor. Sosyal ağda en çok zaman geçiren ülkelerden olmamız sebebiyle Facebook 21 milyon aylık tekil ziyaretçi ve 968 milyon toplam ziyaret elde etmiş. Ziyaretçi başına sitede geçirilen ortalama süre ise 13.5 dakika.

Üçüncü sırayı ise Mynet portalı alıyor. Geçtiğimiz aya göre 4 milyon artışla 17 milyon aylık tekil ziyaretçiye ulaşan Mynet, Youtube'u geride bıraktı. 

Donanım Haber ise geçen aydan 2 sıra yükselerek Twitter, Microsoft ve Gittigidiyor sitelerinin önünde 15. sıraya yerleşti. Toplamda 64 milyon sayfa gösterimi, 22 milyon toplam ziyaret, 7.5 milyon tekil ziyaretçi sayısına sahip sitemizde ziyaretçi başına ortalama 2.1 dakika geçirilmiş.

Gündemin oldukça sık değiştiği ülkemizde belirli alanlara hitap eden sitelerin ziyaret istatistiklerinde de önemli değişiklikler yaşanıyor. Google ve Facebook'un ilk iki sıradaki yerlerinin değişmeyeceği öngörülürken, listenin diğer üyelerinin arasında her ay değişim olabileceği belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5120 kez okundu.
40 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Donanım Haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim