Anlık Bildirim

DELL Anadolu'daki bayileriyle fark yaratıyor

Diyarbakır'dan İzmir'e, Adana'dan Ankara'ya
DELL Anadolu'daki bayileriyle fark yaratıyor

 

Dünyanın lider bilgisayar üreticilerinden Dell yoğun bir program ile Türkiye'deki bayilerini ziyaret ediyor. Bayilerine en yeni Dell ürünleri, üretim teknolojileri ve 2011 yılı çalışmaları ile ilgili bilgi veren Dell, birebir ziyaretlerle bayileriyle yakın teması sürdürüyor.

"Birlikte fark yaratırız" sloganiyla yola çıkan Dell ilk olarak İzmir ve Diyarbakır'daki bayilerini ziyaret etti. Yöreye özel yemeklerin de tadıldığı ve bayilerle hoş vakitlerin geçirildiği ziyaretler esnasında karşılıklı ihtiyaçlar ve beklentiler de daha etkin paylaşıldı.

Bayi ziyaretinin yapıldığı yerlerdeki tarihi mekanların da gezildiği ziyaretler esnasında keyifli vakit geçirildi. Yıl boyunca sık sık bayileriyle bir araya geleceklerini söyleyen Dell Ülke Temsilcisi Murat Mediceler, bayilerin mevcut ürünler hakkında daha detaylı bilgilendirilmesi, ihtiyaç ve beklentilerin daha iyi yorumlanması amacıyla bayi toplantılarına önem verdiklerini ifade etti. Mediceler: "Bayilerimiz bizim iş ortaklarımız. Bizim dışarıya açılan penceremiz. Küçük ve büyük gruplar halinde yıl içerisinde belirli programlarla bayilerimizle bir araya gelerek birlikte fark yaratacağız" dedi.

Sene başından bu yana İzmir, Diyarbakır, Ankara gibi pek çok ildeki bayisini ziyaret eden Dell, 2010 yılı pazarlama faaliyetlerini bayileriyle paylaşırken, en etkin ve verimli bir çalışma için o pazarı tanıyan en yakın isimlerden bilgi aldı. Is ortaklarina ozel duyurulan satis kampanyalariyla birlikte, demo calismalarinin da yapildigi toplantilarda, gun sonunda yapilan cekilisler ve hediyeler ilgi gördü.

Önümüzdeki dönemde, iş ortakları eğitimlerine ve onları destekleyecek yeni satış kampanyalarına da ağırlık verecek olan Dell, İç Anadolu ve Marmara Bölgelerindeki bayileriyle bir araya geleceği organizasyonlar düzenlemeye devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim