Anlık Bildirim

Geçtiğimiz günlerde bulunan uçak parçasının kayıp uçak MH3770'e ait olduğu doğrulandı

Geçtiğimiz günlerde bulunan uçak parçasının kayıp uçak MH3770'e ait olduğu doğrulandı
 
2014'ün başlarında seferini yapmak için havalanan Malezya havayolları'na ait MH370 uçağı kaybolarak büyük soru işaretlerine neden olmuştu. İçerisinde toplam 239 yolcu ve mürettebat bulunan geniş kapsamlı olarak aransa da bir iz bulunamamıştı, ta ki geçtiğimiz haftaya kadar.
Bir hafta önce bu bağlantıda Réunion adası yakınlarında bulunan uçak parçasının MH370'e ait olabileceğinden bahsetmiştik. Parçanın bulunmasının ardından yapılan araştırmalar da iddiaları doğruladı. İlk olarak Boeing parçanın bir 777 modeline ait olduğunu, ve Güney yarım kürede düşen tek Boeing 777 uçağının MH370 olduğunu açıkladı. Bu açıklamanın ardından kısa bir süre sonra Malezya Havayolları'da yaptığı açıklamada parçanın MH370'e ait olduğunu net bir şekilde belirtti.
Parçanın bulunduğu ada arama bölgesinin yaklaşık 3700 kilometre uzağında bulunuyordu. Akıntıların uçağın parçalarını sürüklemiş olabileceği düşünülürken, Malezya hükumeti uçaktaki tüm insanların öldüğünü varsaydıklarını ve buna rağmen arama çalışmalarının parçanın bulunduğu bölgede devam edeceğini belirtti. Bölgede benzer parçaların bulunmasıyla birlikte havacılık tarihinin en gizemli olaylarından birisi açığa kavuşturulabilir.
Geçtiğimiz günlerde bulunan uçak parçasının kayıp uçak MH3770'e ait olduğu doğrulandı
 
Geçtiğimiz günlerde bulunan MH370 uçağına ait parça 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim