Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 Active kendini gösterdi

Samsung'un dayanıklı akıllı telefonları içeren Active serisine bir yeni üye daha ekleniyor. Galaxy S ailesinin son modeli S7 bu kez Active olarak karşımıza çıkacak.
Akıllı telefon devi Samsung, amiral gemisi modellerini barındıran S ailesini çeşitlendirmeyi oldukça seviyor. Bir çok modelde Mini, Plus, Edge ve Active gibi isimler kullanan üretici son dönemlerde bu çeşitliliği biraz daha azaltmış durumda. Kesintiye uğrayan modellerden birisi ise Active oldu diyebiliriz. Son olarak global pazarda S5 Active kendini gösterirken S6 Active modeli ABD'li operatör AT&T'ye özel olarak duyurulmuştu.
Yeni sızıntılar ise bir süredir konuşulan Galaxy S7 Edge'ye ait. Görsellere baktığımızda yine fiziksel olarak kaslı bir telefon görüyoruz. Her ne kadar S7 ailesi suya ve toza dayanıklı olsa da Active bir adım daha önce geçmeye hazır. İddialara göre model askeri sağlamlık testi MIL-STD-810G'den başarıyla çıkabiliyor. Bu sağlamlığı sağlamak için elbette akıllı telefonda da bazı değişiklikler yapılmış.
Kasa yine Active serilerinden alıştığımız gibi bir miktar kalın. Ön kısımdaki camın da göze daha kalın geldiğini söyleyebiliriz. Ekranın hemen altındaki tuşlar da yine Active modellerinden alıştığımız üzere tamamen fiziksel yapıda, burada ilginç olan ayrıntı ise geri ve uygulama yöneticisi tuşlarının ters yerlerde olması.
Galaxy S7 Active modelinin Snapdragon 820 çipset ile birlikte gelmesi bekleniyor. Bununla birlikte S7'den sağlamlık ve fiziksel yapı dışındaki en önemli farkı pil kapasitesi olacak gibi görünüyor. Yine askeri kamuflaj deseni ile görülen akıllı telefonda parmak izi okuyucusu da yerini alacak. Vietnam'dan gelen sızıntılarda AT&T logosunun görülmesi de modelin bir kez daha operatöre özel olarak duyurulması ihtimalini güçlendiriyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7459 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim