Anlık Bildirim

Japonlardan masa başında oturuşunuzu düzene sokacak plastik el

Her gün milyonlarca insan günlerinin büyük bir kısmın bilgisayar başında geçiriyor. Japon üretici Thanko'nun yeni ürünü de masa başında yanlış oturmadan kaynaklı sağlık sorunlarını önlemeyi amaçlıyor.
Japonlardan masa başında oturuşunuzu düzene sokacak plastik el
 
Masa başında oturmak ve sürekli bilgisayar kullanmak fiziksel sağlığımızı oldukça etkileyen bir eylem. Özellikle ideal oturma kurallarına uyulmaması ve uzun süre sonunda gözlerin yorulması zamanla vücudumuzda ağrılara ve göz kuruluğuna sebep olabiliyor. Japon üretici Thanko ise bu konuya ilginç bir çözüm bulmuş.

Masanın ucuna yerleştirilen plastik bir el üreten üretici bu sayede kullanıcıların oturma kurallarına göre hizaya girmelerine ve bazen de masa başında kestirmelerine yardımcı oluyor. Farklı pozisyonlarda konumlandırılabilen plastik el dilerseniz çenenizin altından size destek oluyor, dilerseniz de başınızı yaslayacak bir dosta dönüşüyor. Masada kestirmek istediğiniz zaman da yastık görevi görebilen bu ilginç aparat internet mağazalarında yaklaşık 40 dolar fiyatla satılmaya başlandı.
Japonlardan masa başında oturuşunuzu düzene sokacak plastik el
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim