
JustMatic, toplamda 24 yıllık Silikon Vadisi deneyimine sahip Türk mobil geliştiriciler tarafından hayata geçirilmiş bir sosyal haber takip uygulamasıdır.
Flipboard alternatifi olan JustMatic ile istediğiniz haber kaynaklarına hızlıca abone olup, anlık bildirimlerden faydalanabiliyorsunuz. Gelen haber veya bildirimlerden çıkmak ise yine abone olmak kadar kolay. JustMatic bu yönü ile bilgi kirliliğine çoktan ulaşmış sms reklamlarına savaş açıyor.
Global pazarda da yer almaya hazırlanan JustMatic, 400’e yakın farklı haber kaynağını tek potada eritip, Türkiye başta olmak üzere ABD için de özelleşmiş içerikler sunuyor. Yerli haber kaynaklarını farklı kategoriler altında sınıflandırarak tüm içerikleri yalın bir okuma deneyimiyle karşınıza getiriyor.
JustMatic uygulamasının esas gücü Facebook hesabınızla giriş yaptığınızda ortaya çıkıyor. Facebook profilinizle kişiselleşen haber akışının yanında arkadaşlarınızın beğendiği haberleri, üye oldukları haber kaynaklarını takip etme seçeneğine de sahip oluyorsunuz. Kişisel okumalarınız ve istediğiniz bir haberi arşivlemek için sürükle bırak taktiğini kullanmak yeterli. Dilerseniz kişisel okuma listenizi gizleyebiliyorsunuz. Elbette ki okuduğunuz haberleri farklı mecralarda kolayca paylaşabiliyorsunuz.
Yerli iPhone uygulaması JustMatic’i hemen AppStore’dan cep telefonunuza indirebilirsiniz. JustMatic’in Android uygulamasının da 2014'ün ilk çeyreğinde yayınlanması planlanıyor.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:



arkadaşlar algı yaratmaya çalışan kamiller var yorumlarda sanki askeri gücü yokmuşta rte sayesinde olmuş gibi türkiyede yıllardır savunma sanayi güçlüydü sürekli gücüne güç kattı rtenin etkisi yok makarnacı tayfa bunuda kendileri yapmış gibi kabullenmeye başlamışlar dolar 38 lira euro 41-42 lira bunları asla söylemezler faiz almış başını gitmiş yarım kilo et kaç yüz lira olmuş asla söylemezler.
20 sene önce yerli ve milli tüfek bile üretemeyen ülkeden bugün dünyanın konuştuğu savunma sanayi projelerini gerçekleştiren ülkeye. Hamdolsun.