Anlık Bildirim

Lenovo Thinkpad X1 Hybrid modeli resmi olarak duyuruldu


Yılın ilk fuarı olan ve yeni yıla iddialı giriş yapmak isteyen firmaların ürünlerini sergilediği CES 2012 fuarının ABD'de başlamasına yakın firmaların yeni modelleri de bir bir ortaya çıkıyor. LG'den sonra Çinli bilgisayar devi Lenovo da iddialı ürünlerini resmi olarak tanıttı. Bunlardan birisi X1 Hybrid modeli.

Firmanın ultrabook konseptinden önce piyasaya sürdüğü X1 modelinin güncellemesi olan X1 Hybrid modelinin ayrıntılarını daha önce sizlerle paylaşmıştık 13 inçlik 1366 x 768 çözünürlükte 350 nit parlaklıkta Gorilla Glass ekran, isteğe bağlı olarak Intel Core i3, i5 ve i7 işlemci, 3G modülü, 8GB'a kadar DDR3 bellek, 320GB'a kadar SSD veya HDD çözümü ve 5 saate kadar kullanım süresi sunan batarya modelin temel özellikleri arasında.

Adından da anlaşılacağı üzere modelin üzerinde 10 saate kadar kullanım süresi sunan ve Instant Media Mode adıyla anılan Andorid çekirdeği üzerine kurulmuş bir işletim sistemi daha bulunuyor. Bu işletim sistemi ile temel işlemlerinizi yerine getirmeniz mümkün.

X1 Hybrid modelinin farkı da burada ortaya çıkıyor. Android tabanlı işletim sisteminin çalışması için anakarta çift çekirdekli Qualcomm işlemci entegre edilmiş. Yani eski X1 modeli sahipleri Instant Media Mode özelliğinden faydalanamıyor. Mobil işlemci sadece X1 Hybrid modeline has bir özellik. X1 Hybrid piyasada eşine az rastlanacak bir özellikle diğer rakiplerinden de oldukça farklılaşıyor. Ancak Instant Media Mode ile uyku moduna geçtikten sonra uyandığında yeniden Windows işletim sistemine geçiyor. Bu süreç değişmiyor.

Lenovo'nun yeni modelini CES 2012 fuarında sergilemesi bekleniyor. 2012 yılının ikinci çeyreğinde piyasada olacak modelin baz fiyatı 1599$. Yükseltme isterseniz 300$'a kadar fark ödemeniz gerekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim