Anlık Bildirim

Logitech hem tablet hem de akıllı telefon koyabileceğiniz yeni klavye aksesuarını tanıttı

Logitech hem tablet hem de akıllı telefon koyabileceğiniz yeni klavye aksesuarını tanıttı

Genelde akıllı telefon veya tablet olmak üzere bir ürüne yönelik aksesuarlar hazırlayan Logitech, her iki ürünü de yanında taşımak zorunda olan tüketicilere yönelik yeni bir aksesuar geliştirdiğini duyurdu.


Logitech K480 adlı klavye aksesuarı hem akıllı telefon hem de tablet cihazınızı aynı anda yuvasına koymanızı sağlıyor. Tabi klavye Bluetooth 4.0 üzerinden sadece bir tanesine bağlanabiliyor. Ancak sol kısımdaki buton ile 3 cihaz arasında bağlantıyı değiştirebiliyorsunuz.  

Ürün çok da büyük olmamak üzere iki cihazınızı sığdırabileceğiniz şekilde tasarlanmış. Örneğin 5 inçlik bir akıllı telefon ile 8 inçlik bir tablet modelini rahatlıkla dikey pozisyonda yanyana koyabiliyorsunuz.

Cihaz 2 adet AA pil ile çalışıyor ve 2 yıla kadar kullanım ömrü sunuyor. Ancak bağlandığı cihazları şarj etme gibi bir özelliği yok.
Klavye ayrıca Bluetooth 4.0 destekli dizüstü veya masaüstü bilgisayarlarınıza da bağlanabiliyor ve ikinci klavye olarak kullanım imkanı sunuyor. Model ABD ve Avrupa'da 50$ fiyat etiketinden ay sonunda satışa sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim