Anlık Bildirim

MANHATTAN ürünleri, MASCOM güvencesiyle Türkiye'de...

MANHATTAN ürünleri, MASCOM güvencesiyle Türkiye'de?

Mascom Bilgisayar, IC Intracom ile MANHATTAN markalı aksesuar ve kablo ürünlerinin Türkiye pazarındaki dağıtımı için tek distribütörlük anlaşması imzaladı.

 

MANHATTAN, geniş ürün yelpazesi ile bilişim kullanıcılarının performansını arttırmayı, içerik ve insan arasındaki ilişkiyi güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Bu amaçla, kablolodan çantaya, grafik tabletten güç adaptörüne birçok ürün ile dünyanın 70 ülkesinde son kullanıcıların ev, iş ve taşınabilir ortam ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Yirmi yılı aşan deneyimine dayanarak, piyasadaki alternatif çözümlere göre, sürekli yenilenen yüksek kalite ürünleri ve farklı ambalaj tasarımları ile ön plana çıkmaktadır.
www.manhattan-products.com

 

Mascom Bilgisayar, 1994 yılında Bilişim sektöründe faaliyet göstermeye başlamış, sektördeki son yenilikleri yakından takip ederek ithalatçı/distribütör kimliği ile bu yenilikleri iş ortakları üzerinden Türkiye'deki kullanıcılar ile buluşturan güvenilir bir dağıtım kuruluşudur.

 

Mascom Bilgisayar'ın, sürekli yenilerinin katıldığı, aralarında KODAK, BenQ, GENIUS,  VIEWSONIC, HIS, LITE-ON, A4-TECH, BIOSTAR, EDIMAX, ZOTAC gibi kendi alanlarında öncü ve yenilikçi birçok dünya markası ile distribütörlük anlaşması bulunmaktadır.
www.mascom.com.tr

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim