Anlık Bildirim

Microsoft'un Illumiroom teknolojisinden ilham alınarak hazırlanan Kickstarter projesi: PiXL Sphere

Dün toplam 1 milyar dolar bağış miktarına ulaştığını açıklayan Kickstarter üzerinde başlatılan güncel projelerden PiXL Sphere, Microsoft'un Illumiroom teknolojisinden ilham alarak hazırlanmış yapısılya oyunlar için inanılmaz bir deneyim ortaya koyabiliyor.
Microsoft Illumiroom teknolojisini bir adım daha öteye taşımak adına yola çıkılan PiXL Sphere, açık kaynak kodlu yazılım, Xbox için Kinect, Playstation içinse Playstation kamera ile portatif projektör ortaklığında çalışma gösteriyor. Belirli bir miktar bağış sonrası Mac, Windows, Linux ve Ouya platformları için de geliştirileceği belirtilen sistem, temel olarak Xbox Live Store ile Playstation Store'dan konsollara indirilen yazılım ile kamera / projektör ikilisi sayesinde oyunları televizyon dışarına çıkartarak odaya yayıyor ve istenirse sadece gölgeler ya da örneğin kar yağışı gibi gerçekliği arttıran objeler dışarıyla alınabiliyor. Otomatik kalibrasyon desteğiyle televizyon çevresinde yer alan dolap gibi objeleri de kullanabilen ve oyunun temasına uygun şekilde sanal boyama yapabilen PiXL Sphere, projektör kullanımı nedeniyle karanlık bir odaya ihtiyaç duyuyor ve bütün bu ilginç işlemleri gerçek zamanlı olarak yerine getiriyor.
Site üzerinde koyduğu 250,000 Pound hedefin, bitimine 59 gün kala henüz oldukça ufak bir kısmını toplayabilen PiXL Sphere, yapılacak en az 100 Pound bağış ile Eylül ayında indirme kodlarıyla beraber elde edilebiliyor. Sistemin sunduğu deneyimi aşağıda yer alan video yardımıyla rahatlıkla görebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim