Anlık Bildirim

OS X Lion, sonunda Mac App Store üzerinden satışa sunuldu

1 Temmuz'da Golden Master sürümünün yayınlanmasıyla birlikte Mac kullanıcılarının merakla beklemeye başladığı Mac OS X'in 7.sürümü Lion, Mac App Store üzerinden birkaç saat önce yayınlandı.

29,99 dolarlık satış fiyatıyla Mac App Store'daki yerini alan Lion; yeni Multi-Touch hareketleri, tam ekran uygulama desteği, bilgisayarda o an açık olan bütün pencereleri tek bir ekranda toplayan Mission Control, Mac App Store, Mac kullanıcıları arasında hızlı veri alışverişi sağlayan AirDrop, dökümanları her an kaydederek kullanıcıların yaptıklarını kaybetme riskini 0'a indiren Auto Save, yepyeni arayüzü ile Mail uygulaması, yeniden başlatılan Mac'lerde tüm uygulamaların bırakıldığı gibi açılmasını sağlayan Resume ve iOS'in OS X'deki yansıması olan LaunchPad başta olmak üzere 250'den fazla yeni özelliğe sahip.

"Lion şimdiye kadarki en iyi OS X ve bütün dünyadaki kullanıcıların bugünden itibaren ona ulaşacak olması bizleri çok heyecanlandırıyor. " diyen Apple'ın küresel pazarlamadan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Phil Schiller sözlerini "Lion, bir Mac'i çok daha kolaylaştırıyor. Mac App Store'u açın ve iTunes hesabınızla Lion'ı satın alın. Yükleme ve kurulum otomatik olarak başlayacak." diyerek sürdürdü.

Yaklaşık 4GB boyutlarında olan Mac OS X Lion'ı internet hızlarından dolayı yükleyemeyen kullanıcılarına Apple Store'lara davet ederek sistemi yükleme fırsatı veren Apple, ayrıca, Ağustos sonundan itibaren Mac OS X Lion USB belleğini 69,90 dolardan satışa sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
34135 kez okundu.
10 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, mac os x ve os x
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim