Anlık Bildirim

Oregon Scientific'de çocuklara yönelik MEEP! tablet


CES 2012 fuarında akıllı saatler ve kablosuz projeksiyon cihazlarıyla büyük ilgi gören ABD'li Oregon Scientific firması kontrolü ve takibi aileler tarafından kolaylıkla yapılabilecek MEEP! adlı tabletini resmi olarak duyurdu.

Tablet adını Looney Tunes karakterlerinden Road Runner'dan esinlenmiş. 7 inçlik renkli dokunmatik ekrana sahip model düşme ve çizmelere karşı dayanıklı. Ayrıca kauçuk silikon kılıfı ile koruma iki katına çıkıyor. 

WiFi, G sensörü, dahili hafıza, SD kart girişi, Android işletim sistemi, önemli geliştiricilere ait uygulamalar, e-kitaplar, filmler ve müzikler MEEP! tablet ile birlikte sunuluyor.

MEEP! tableti çocuğunuz kullanırken gezdiği internet sitelerini masaüstü PC'nizdeki web tabanlı panelden izleyebilir ve internet erişimini kısıtlayabilirsiniz. 

MEEP! tabletin en önemli avanltajlarından birisi de harici olarak pek çok müzik enstrümanı aksesuarını bağlayabilmeniz ve çocuğunuzun becerilerinin gelişmesine katkıda bulunabilmeniz.

Gelecek hafta Uluslararası Oyuncak Fuarı'nda tanıtılacak tabletin fiyatı ve çıkış tarihi şimdilik belli değil. Yaş sınırı ise 6.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim