Anlık Bildirim

P&G Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile anlaştı: Olimpiyatları Destekliyoruz

P&G Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile anlaştı: Olimpiyatları Destekliyoruz

Procter&Gamble, Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile daha çok sayıda yaşamı iyileştirmek için geniş erişimli bir ortaklığa imza attı. Anlaşmanın ilk adımında 14 ? 24 Ağustos'ta Singapur'da yapılacak Olimpiyat Oyunları'nda yarışacak sporculara verilecek desteğin yanı sıra 25 sporcu annesinin tüm masrafları karşılanarak çocuklarının yanında olmaları sağlanacak

 

Procter & Gamble (P&G) ve Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) bugün, Londra 2012'den 2020 olimpiyatlarına kadar önümüzdeki 5 Olimpiyat oyunları süresince geniş erişimli global bir işbirliğine girdiklerini duyurdu.

P&G'nin yıllık satışı 1 milyar dolar üzerinde olan 22 markayı da içeren geniş ürün portföyü ve dünyada 4 milyar insana ulaşma gücü, bu olimpiyat ortaklığının en geniş erişimli işbirliği olmasını sağlıyor. Bu ortaklığa aralarında Pampers, Tide, Ariel, Always, Whisper, Crest, Pantene ve Olay gibi P&G'nin en tanınmış markaları katılıyor.

'P&G anneleri destekliyor'

P&G kurumsal olarak, 2010 Vancouver Kış Olimpiyatları'nda yaptığı gibi olimpik sporcu ailelerini desteklemeye devam edecek ve "Annelerin Gururlu Sponsoru" kampanyasını global boyuta taşıyacak. IOC işbirliği kapsamında P&G, global şirket amacından ilham alan büyüme stratejisini uygulamayı ve dünyadaki sporcuların, annelerinin ve ailelerinin yaşamlarını iyileştirmeyi hedefliyor.

IOC ortaklığı ile ilgili olarak P&G Global Pazarlama ve Marka Yönetimi Başkanı Mark Pritchard "P&G, önümüzdeki 10 yıl boyunca Olimpik Hareket'i desteklemekten gurur duyuyor" dedi. Pritchard sözlerine şöyle devam etti: "Vancouver'da elde ettiğimiz başarılı sonuçlardan sonra bunun sadece bir sponsorluk değil, çok daha fazlası olduğunu biliyoruz. P&G için IOC işbirliği; Olimpik Hareketi dünya üzerinde markalarımızla hizmet ettiğimiz 4 milyar tüketicimize ulaştırırken sporcuların, annelerinin ve ailelerinin yaşamlarını iyileştirmek anlamına geliyor."

IOC Başkanı Jacques Rogge ise konuyla ilgili olaral "Procter & Gamble birinci sınıf bir şirket. Biz de P&G ile 2020 yılına kadar yapacağımız işbirliğini duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. P&G'nin global erişimi ve tüketici bilgisi, olimpiyat değerlerini dünyadaki izleyicilerimize iletme çabalarımızda bize çok yardımcı olacak ve ve önümüzdeki on yıl içinde P&G'nin vereceği finansal destekten sporcular da dahil tüm Olimpik Hareket çok yararlanacak" diye konuştu.

P&G'den annelere 'teşekkür'

P&G, sporcuları, annelerini ve ailelerini desteklemeye hemen başlayacak. Şirket, "Annelerin Gururlu Sponsoru" kampanyasının bir parçası olarak, IOC'nin 14-16 Ağustos 2010 tarihlerinde yapılacak olan Singapur Gençlik Olimpiyatları açılışında "Teşekkürler Anne" programına devam edecek. Bu program çerçevesinde P&G, dünyadan 25 sporcu annesinin seyahat masraflarını üstlenerek, Singapur'da yarışan çocuklarının yanında olmalarını sağlayacak.

P&G; ailelerin, annelerin ve onların olimpik sporcu çocuklarının fedakârlıklarını ve adanmışlıklarını vurgulamak amacıyla "Bir Olimpiyatçı Yetiştirmek" başlıklı bir belgesel video serisi hazırlayacak. Bu video serisi annelerin gözünden olimpiyat umutlarını anlatacak. 2012 Londra Yaz Olimpiyat Oyunları'na kadar ve oyunlar sırasında gösterilecek olan seri, "Bir olimpiyatçı yetiştirmek ne kadar emek ister?" sorusuna yanıt arayacak.

Sporculara tam destek

P&G, dünya çapında tanınan 6 olimpiyat oyuncusunun annesiyle birlikte çalışacak. Bu anneler, sadece bir olimpiyat oyuncusunun annesinin sağlayabileceği bilgileri paylaşarak P&G'nin "Annelerin Gururlu Sponsoru" programı kapsamında sporcuların, ailelerinin ve annelerinin yaşamlarını iyileştirmek amacını gerçekleştirmesine yardımcı olacak. Bu anneler: Jennifer Bolt (Jamaika'lı atlet Usain Bolt'un annesi), Rosemary Jones (Avusturalya'lı yüzücü Lisel Jones'un annesi), Cao Lihua (Çin'li plaj voleybolu oyuncusu Xue Chen'in annesi), Aster Menagesha (Etiopya'lı uzun mesafe koşucusu Meseret Defar'ın annesi), Debbie Phelps (A.B.D.'li yüzücü Michael Phelps'in annesi) ve Pat Radcliffe (İngiliz uzun mesafe koşucusu Paula Radcliffe'in annesi).

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim