Anlık Bildirim

Pedal ile çalışan kompakt çamaşır makinesi: Yirego Drumi

Pedal ile çalışan kompakt çamaşır makinesi: Yirego Drumi
 
Elektriğin olmadığı ya da sınırlı olduğu ortamlarda (Örneğin doğa kampı ya da karavanlar için) çamaşır yıkamak isteyenleri hedef alan en yeni ürünlerden Yirego Drumi, pedal temelli çalışma süreciyle dikkatleri üzerine çekiyor.
Dış görünüş itibariyle bir çöp kutusuna benzeyen ancak bünyesinde 6 ya da 7 parça kıyafeti rahatlıkla yıkayabilen Yirego Drumi, bunu herhangi bir elektrik gücüne ihtiyaç duymadan sadece gövdesinin altında yer alan pedal mekanizması üzerinden iç aksamın dönmesiyle yerine getirebiliyor.
Gerçek temizlik için deterjan ile yaklaşık 5 litre su kullanan portatif çamaşır makinesi, yaklaşık 5 dakikalık bir çalışmayla gerekli yıkamayı aktif olarak gerçekleştirebiliyor ve belirtildiği kadarıyla büyük makinelere oranla ufak parçalar için %80 oranında daha az su ve deterjan harcıyor.
Kısa zaman içerisinde Kickstarter benzeri bir sitede destek arayacağı belirtilen Yirego Drumi, 105$'lık ön sipariş üzerinden satın alınabiliyor. Ürünün çalışma sürecini aşağıda yer alan video ile rahatlıkla görebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim