Anlık Bildirim

'Rahatsız Etme' özelliği iOS 6'da yer alabilir


Apple'ın Mountain Lion’un en son beta sürümüne ‘Do Not Disturb’ yani rahatsız etme anlamına gelen özelliği ekleyeceği dile getirilmişti. 

‘Do Not Disturb’ özelliği  kullanıcının dikkatini dağıtabilecek bildirim veya mesaj uyarılarının gösterimini engelleyebiliyor, ancak kullanıcının belirlemiş olduğu önemli uyarılar da engellenmeden yansıtılabiliyor. Güvenilir kaynaklardan alınan bilgilere göre iOS6’da da böyle bir ek özellik bulunacak ve ayarlarda bulunan Uçak modu düğmesinin hemen altında yer alacak.

Ek olarak, bazı duyumlara göre iOS6’da Safari'ye 'iCloud' sekmesi de eklenecek, böylece iOS veya Mac üzerinde Safari’de açık olan sekmeler listelenecek ve cihazlar arasında bu listeden seçilen sekmeler senkronize edilebilecek. iOS6’da Mail işlemcisi de 'Mail VIP' adında yeni bir özellik kazanarak, belirli kişi ve e-posta iletilerinin yanına yıldız işareti atabilecek. 'Mail VIP' ile birlikte gruplar 'iCloud' üzerinde düzenlenip sıralanabilirken, VIP’ler 'iCloud' üzerinden aynı hesaba bağlı iOS cihazları arasında eş zamanlama yapılabilecek.
iOS5 ile birlikte yeni bir yapı kazanan bildirim sisteminin iOS6'da daha fazla özelleştirilebilir bir yapıya sahip olması beklenirken, Mail ve Safari 'iCloud' ile daha kolay senkronize olacak gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6405 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep İşletim Sistemleri, uygulama haber ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim