Anlık Bildirim

Razer Blade serisi Avrupa'ya geliyor

En ince oyuncu dizüstü modellerinden birisi olan Razer Blade serisi, Avrupalı oyun severleri de unutmadı. Bu aydan başlayarak Razer Blade serisi Avrupa yolculuğuna çıkıyor.
Razer'ın 2012 yılından bu yana pazarda boy gösteren ve ince tasarımı ile ödüllere doymayan oyuncu dizüstü serisi Blade, bu aydan itibaren Avrupa pazarına ayak basmaya hazırlanıyor. Razer Blade gelecek yıl ise pek çok Avrupa ülkesinde piyasaya çıkmış olacak. 

Razer Blade'nin en yeni 14 inçlik üyesi satışa çıkan ilk ürün konumunda. 14 inçlik 3200x1800 piksel çözünürlüğünde LED ekrana sahip olan Razer Blade, IGZO panel ile renkleri en canlı seviyeye getirirken, enerji tüketimini de minimize ediyor. Intel Core i7–4720HQ işlemcisinden gücünü alan modelde 3GB GDDR5 bellekli NVIDIA GeForce GTX 970M ekran kartı yer alıyor. 

16GB çift kanal DDR3L-1600MHz RAM barındıran model 128GB/256GB/512GB SATA M.2 SSD depolama seçenekleri ile geliyor. Alüminyum kasa tasarımı ile 18mm gibi çok ince bir profil sergileyen Razer Blade, klasik yeşil aydınlatmalı klavyesinden de taviz vermiyor. 

USB 3.0 portu ve Intel Wireless-AC 7260HMW kartı ile bağlantı seçeneklerini tamamlayan Razer Blade, klavye kısmının hangi noktalarının kullanıcı ile daha fazla temas ettiğini ölçmüş ve bu noktaların soğutulmasına daha fazla önem vermiş. Razer Blade modeli Full HD ekran, 8GB RAM ve 256GB SSD şeklinde farklılıkları olan alt bir versiyona da sahip. Modelin klavye dizilimi Avrupa standartlarına göre optimize edildi. 10 Aralık tarihinden itibaren Razer Blaze, resmi sitesi üzerinden satışlara başlayacak. Henüz ülkemiz için bir netlik yokken, serinin ABD'deki fiyatı 2200$'dan başlıyordu.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim